Orde en overzicht van uw administratie met De Ridder Consultancy

De financiële administratie van uw bedrijf moet goed op orde zijn. Naast het feit dat een juiste, kloppende boekhouding een wettelijke vereiste is, zou u dit zelf ook moeten willen. Het geeft u namelijk inzicht in de gezondheid van de onderneming. Met een goede administratie maakt u geen beslissingen op basis van een onderbuikgevoel. Het zorgt voor gefundeerde beslissingen op basis van cijfers van het verleden, heden en een prognose voor de toekomst.

Door de administratie goed bij te houden kunt u eerder bijsturen als er in de onderneming iets mis dreigt te gaan. Zo kunt u bijvoorbeeld op tijd ingrijpen als debiteuren niet (tijdig) betalen, kijken of u de huidige kostprijs van uw product moet aanpassen, er geïnvesteerd kan worden, enzovoorts. Daarnaast leert de ervaring dat ondernemers met een goed bijgewerkte administratie minder risico lopen om failliet te gaan.

Diensten

Dit alles klinkt waarschijnlijk logisch in de oren en misschien wel als een vanzelfsprekendheid. Veelal ontbreekt het echter aan de tijd en/ of kennis om hier in te duiken. En dat terwijl het op lange termijn niet alleen veel tijd, maar ook geld kan besparen.

De Ridder Consultancy kan hierin het volgende voor u betekenen:

  • Ondersteuning bij het kiezen van een boekhoudkundig softwarepakket
  • Ondersteunen bij het opzetten van de administratie
  • Verzorgen van de verwerking van de administratie
  • Interpreteren van de cijfers
  • Verzorgen van de periodieke aangiften omzetbelasting
  • Opstellen en onderhouden van een liquiditeitsprognose

Bovenstaande opsomming van diensten is geen kant-en-klaar-pakket. U kunt er dus ook voor kiezen om éénmalig of periodiek één van deze diensten af te nemen. Alles is bespreekbaar.

Wij helpen graag!

Bent u geïnteresseerd geraakt in hetgeen wij voor u kunnen betekenen of wilt u eens van gedachten wisselen? Laat dan hier uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op!