Voor en door de ondernemer

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Beter kan ik de stap van een veilige baan in loondienst naar het onzekere ondernemen niet omschrijven. Na éénmaal de stap gezet te hebben volgt steeds weer de bevestiging: dit is wat ik wil!

Mijn naam is Cees de Ridder en ik ben de persoon achter De Ridder Consultancy. Met mijn allround adviesbureau ben ik actief met onder andere de bemiddeling in financiering, lease, het verzorgen van cashflow beheer en het optimaliseren en automatiseren van processen. Voordat ik de stap naar ondernemen zette, zijn er heel wat jaren van arbeid in loondienst vooraf gegaan. Een overzicht in vogelvlucht…

Mijn loopbaan in de financiële dienstverlening begon bij een Nederlandse bank. Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest volgde een afscheid van mijn baan als accountmanager. Hierop volgde een dienstverband als allround financieel adviseur van meer dan zeven jaar bij een lokale tussenpersoon. In deze periode kon ik handig gebruik maken van de opgedane bankkennis: het oprichten van een RegioBank vestiging was het gevolg.

“Het bloed kruipt waar het niet gaan kan”

Ik ben De Ridder Consultancy gestart om dezelfde reden dat we in 2015 een bankvestiging in een tijdperk van almaar toenemende digitalisering hebben opgericht: de mogelijkheid van een persoonlijk gesprek van mens tot mens moet blijven bestaan! Ongeacht het gevraagde bedrag, de grootte van het bedrijf, de omzet of het aantal jaren dat de onderneming bestaat.

Daar waar banken en andere geldverstrekkers steeds meer (of zelfs voornamelijk) online werken, wordt er bij De Ridder Consultancy de tijd voor u genomen. Door middel van een persoonlijk gesprek inventariseer ik uw wensen en wat De Ridder Consultancy hierin zou kunnen betekenen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de werkwijze en wilt u meer weten over de producten en diensten? Laat dan uw gegevens achter en ik neem vrijblijvend contact met u op.